Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Rektör Hüsnü Kapu Kafkas Üniversitesi’nin uzaktan eğitim sürecini değerlendirdi

Kars Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, basın mensuplarıyla bir araya gelerek uzaktan eğitim süreciyle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kapu aynı zamanda online derslerden birine de katıldı.

Kars Kafkas Üniversitesi Rektörü

Koronavirüs salgını nedeniyle YÖK’ün aldığı karar doğrultusunda uzaktan eğitime geçilmesiyle birlikte Kafkas Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi, yeni eğitim sürecinde çalışmalar yürüterek online eğitim sistemini aktif hale getirdi.

Kars Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, basın mensuplarıyla bir araya gelerek uzaktan eğitim süreciyle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Uzaktan eğitim sistemi süresince yapılan çalışmalar hakkında düzenlenen genel değerlendirme toplantısı kapsamında, online derslerden birine de katılan Rektör Kapu, sınavlar hakkında öğrencilere kısa bilgiler vererek süreç boyunca olası aksaklık durumuna karşı gerekli tedbir ve olanaklara sahip olduğumuzu belirtti. 

Hüsnü Kapu, internet erişiminde sıkıntı yaşayan öğrencilerimize de Üniversitemiz tarafından kampüs alanında internete erişim imkânları sağlandığını ifade etti ve öğrencilere sınavlarında başarılar diledi.

Final sınavları, uzaktan eğitim ile ilgili çalışmalar, açılan yeni uzaktan eğitim programları ve devam eden uzaktan eğitim programı hakkında bilgilendirme sunumu yapan Rektör Kapu, online eğitim sisteminin başarılı bir şekilde yürütülmesinde emeği geçen teknik ekibe, birim amirlerine ve ders veren tüm öğretim elemanlarına teşekkürlerini iletti.