Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Oktay Erdağı Doğru Parti’nin Kars il teşkilatını kuracağı tarihi açıkladı

Eski bakanlardan Rifat Serdaroğlu’nun liderliğini yaptığı Doğru Parti’nin Kurucular Kurulu Üyesi Oktay Erdağı, partinin Muharremlikten hemen sonra Kars’taki teşkilatlanmasını tamamlayacağını söyledi. Erdağı, “Demokrat Parti, Adalet Partisi ve Doğruyol Partisi misyonunu temsil eden ailelerin çocuklarıyla bir araya geleceğiz. Tüm arkadaşlarımla Kars’ta ve tüm Türkiye’de siyasette yeniden söz sahibi olacağız” dedi. 

Eski bakanlardan Rifat Serdaroğlu'nun

Editör: Ali Parim/ Adalet Parti döneminde Bergama Belediye Başkanlığı yapan ardından iki dönem Sağlık ve Devlet bakanlıklarında görev yapan Rifat Serdaroğlu’nun  başkanlığındaki Doğru Parti‘nin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığına teslim edildi. Türkiye’nin en yeni partisi Doğru Parti’nin Kurucular Kurulu üyeleri arasında aslen Akyakalı olan Sivil Havacılık Eski Genel Müdür Yardımcısı, Yazar Oktay Erdağı da yer alıyor.

Türkiye siyasetinde söz sahibi olmak için yola çıktıklarını vurgulayan Oktay Erdağı, önce Kars ardından tüm Türkiye için büyük bir kararlılık ve azimle çalışacaklarını kaydetti. Doğru Parti‘nin yaptırdığı araştırma sonuçlarının, mevcut seçmenin yüzde 64’ünün yeni bir partinin kurulmasını istediğini açıkça ortaya koyduğunu kaydeden Erdağı, “Bu da gösteriyor ki merkez sağdaki seçmen mevcut partilere kerhen oy vermek zorunda kalmış ve oy verebilecek bir partinin arayışı devam etmektedir” dedi. Erdağı sözlerine şöyle devam etti:

“DEMİREL’DEN SONRA BÜYÜK HATALAR YAPILDI”

“Dedelerimizin, babalarımızın 1946’dan başlayarak birlikte siyaset yaptığı Demokrat Parti, Adalet Partisi ve Doğruyol Partisi misyonu yani merkez sağ büyük yanlışlar nedeniyle yok edildi. Rahmetli Sayın Süleyman Demirel‘in ölümünü müteakip bu misyonu temsil eden partilerin genel başkanlarının yaptıkları hatalar nedeniyle yaklaşık 20 yıldır bu misyonun gerçek temsilcilerinin siyaset yapabileceği bir ortam kalmadı.

“MİLLİ BAYRAMLARI YASAK ETMEYİ GÖREV EDİNDİLER”

Bu misyonu temsil eden parti liderlerinden birisi AKP hükümeti nezdinde çocuklarının arsalarının imar işlerini takip ediyor. Diğeri ANAP Eski Genel Başkanı Sayın Erkan Mumcu‘nun ifadesiyle 2002 yılında ‘partiyi FETÖ’ye peşkeş çekti.’ Sonraki genel başkanının da şimdi AKP adına milli bayramlarımızın çoşku içerisinde kutlanmasını yasak etmek gibi bir görev yüklendiği herkesin malumu.

“MEZARA KADAR İKİ ELİMİZ YAKALARINDA OLACAK”

“Yıllarca bu misyonda siyaset yapmış olan dedelerimizin, babalarımızın, bizlerin ve çocuklarımızın eli, mezara kadar şahsi menfaatleri için AKP’ye sığınan bu miras yedilerin yakasında olacak.”

“SAYIN SERDAROĞLU’NA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Bu nedenle sözkonusu misyonun devam ettirilebilmesi ve bu misyonun temsilcilerinin ailelerine siyaset yapabilme imkanı sağladığı için Doğru Parti Genel Başkanı Eski Bakanlardan Sayın Rıfat Serdaroğlu’na çok teşekkür ederiz.

“MUHARREMLİK’TE MATEM GÜNLERİNİ SAYGIYLA ANIYORUM”

Bilindiği gibi şu anda Muharremlik… Bu matem günlerini ben de saygıyla anıyorum Allah herkesin taziyesini kabul eylesin. Muharremlikten hemen sonra Kars‘ta, geçmişten bugüne bu misyonu temsil eden tüm ailelerin çocuklarıyla, bu misyona gönül koyan tüm arkadaşlarla bir araya gelerek partimizin Kars‘taki teşkilatlanmasını tamamlayacağız. Gerek Kars‘ta, gerek Türkiye’de siyasette bizler de yeniden söz sahibi olacağız. Tüm Karslı dostlarımı saygıyla selamlıyorum.”