Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars’ta koronavirüste son durum ne? Yeni bir karantina haberi daha geldi

Kars’ta Selim Sarıgün, Akyaka Kalkankale, Kağızman Bulanık ve Merkez Çakmak Köyü’nün ardından şimdi de Arpaçay Yalınçayır Köyü koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı. 

Kars'ta Selim Sarıgün, Akyaka

Kars Valiliğinden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında; Arpaçay ilçesine bağlı Yalınçayır Köyü 31 Ağustos 2020  pazartesi günü saat 14:00 itibariyle karantinaya alınmış olup, köye giriş-çıkışlar durdurulmuştur” denildi.

Yine Kars’ta 26 Ağustos’ta Akyaka‘ya bağlı Kalkankale Köyü ile Selim‘e bağlı Sarıgün Köyü, 29 Ağustos’ta ise Kağızman‘a bağlı Bulanık Köyü ile Merkez‘e bağlı Çakmak Köyü‘nün karantinaya alındığı bildirilmişti.

YOĞUN BAKIMDA VE NORMAL SERVİSTE YATAN HASTALAR VAR

Öte yandan Kars Valisi Türker Öksüz, geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına yaptığı bir açıklamada, Kars‘taki hastanelerde yoğun bakımda ve normal serviste tedavisi devam eden hastaların olduğunu söylemişti. Vali Öksüz Kars‘taki hastanelerin bu konuda bir sıkıntısı olmadığını da dile getirerek, tüm hastaların Kars‘ta tedavi edildiğini, başka bir şehre sevk edilmenin söz konusu olmadığını belirtmişti.