Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Başkan Bilgen sahada… Hedef: 9 mahalle, 170 bin metrekare alan

Kars Belediyesinden bir basın açıklaması yapılarak, geçtiğimiz ay  bozuk yollarda başlatılan kilit parke ve asfalt uygulama çalışmalarında kış gelmeden istenilen hedeflere ulaşmak adına son sürat çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Kars Belediyesinden bir basın

Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen ihaleyi kazanan yüklenici firma, Yenişehir mahallesinde kilit parke yol-kaldırım ve asfalt serme çalışmalarına başlamıştı. Bölgedeki çalışmalar devam ederken, Belediye ekiplerinin de Hafızpaşa ve Şehitler mahallesindeki ana cadde ve ara sokaklarda asfalt uygulama çalışmaları ve öncesinde gerekli olan yol reglajı çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

9 MAHALLEDE ORTALAMA 170 BİN METRE KARE ALANA KİLİT PARKE DÖŞENECEK

Kars Belediyesinden konuya ilişkin bir açıklama yapılarak, kilit parke yol ve kaldırım çalışmaları için gerçekleştirilen ihale kapsamında, ortalama 170 bin metre kare alana döşemenin yapılacağı, bunun da  toplam 9 mahalle için uygulanacağı belirtildi. 2019 yılı içerisinde uzun süredir atıl durumda ve arızalı olan kilit parke taşı ve asfalt plent üretim tesisi tamir edilip eksikler giderilerek tekrardan üretime geçirilmesi ile de diğer mahallelerdeki ihtiyaç alanlarına asfalt ve kilit parke döşeme çalışmalarının başlatıldığı bildirildi.

BAŞKAN BİLGEN SIK SIK SAHA ZİYARETİNDE BULUNUYOR

Öte yandan yapılan açıklamada,  yol ve kaldırım çalışmalarının hafta sonu ve gece saatlerine kadar devam ettirilerek kış ayları öncesinde planlanan programda aksama yaşanmaması için çaba gösterildiği ve Belediye Başkanı Ayhan Bilgen‘in çalışmalar konusunda bilgi almak için sık sık saha ziyaretleri gerçekleştirdiği belirtildi.