Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Ardahan Posof’ta çalınmışlardı! Günler sonra bakın nerede bulundular

31 Ağustos’ta Ardahan’ın Posof ilçesinde çalınan 5 büyükbaş hayvan, Susuz İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yol kontrolü sırasında bulunarak sahibine teslim edildi. 

31 Ağustos'ta Ardahan'ın Posof

Susuz İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin bugün yaptığı yol kontrolü sırasında, bir binek araç ve bir kamyonette yapılan aramada 5 adet büyükbaş hayvan, 40 adet hayvan pasaportu, 4 adet hayvan kulak küpesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 74 adet tabanca mühimmatı ele geçirildi.

Yapılan incelemede, büyükbaş hayvanların 31 Ağustos 2020 tarihinde Ardahan‘ın Posof ilçesinde çalınan büyükbaş hayvanlar olduğu tespit edildi.  Hayvanlar Jandarma personeli tarafından sahibine teslim edilirken, yakalanan 4 şüpheli hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Olaya ilişkin Kars Valiliğinin resmi sitesinde yapılan açıklamada, Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.