Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kardeş Azerbaycan’dan Türkiye’ye tam destek! Aliyev’in bu sözleri Yunanistan’ı çok kızdıracak

Doğu Akdeniz’deki gerilim her geçen gün artarken kardeş ülke Azerbaycan’dan Türkiye’ye en üst perdeden tam destek geldi. Azerbaycan lideri İlham Aliyev, “Türkiye’yi tereddütsüz destekliyoruz ve her durumda destekleyeceğiz” dedi.

Doğu Akdeniz'deki gerilim her

Yunanistan‘ın yeni Bakü Büyükelçisi Nikolaos Piperigos‘u kabulü sırasında konuşan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türkiye ile Yunanistan arasında Doğu Akdeniz‘de yaşanan gerginliğe ilişkin dikkat çeken sözler sarfetti.

“TÜRKİYE’Yİ TEREDDÜTSÜZ DESTEKLİYORUZ VE HER DURUMDA DESTEKLEYECEĞİZ”

Türkiye‘nin sadece dostumuz ve ortağımız değil, bizim için kardeş ülke olduğu da bir sır değil” diyen Aliyev, ardından sözlerine şöyle devam etti;

Türkiye‘yi tereddütsüz destekliyoruz ve her durumda destekleyeceğiz. Türk kardeşlerimizden de aynı desteği görüyoruz. Azerbaycan‘ı her konuda destekliyorlar ve biz de onları Doğu Akdeniz‘deki keşif konuları dahil her konuda destekliyoruz. Tutumumuzu bilmenizi istiyorum. Bu durum benim talimatım üzerine Azerbaycan hükumeti tarafından resmen ilan edildi. Türkiye bizim için sadece dost değil, kardeş bir ülkedir ve Türkler bizim kardeşimizdir. Bu yüzden her konuda onların yanında olacağız.”