Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars’ta koronavirüs vaka ve ölü sayısı kaç? Vali Türker Öksüz rakamları paylaştı

Kars Valisi Türker Öksüz, şehirde koronavirüs nedeniyle tedavi gören 100 hastanın olduğunu söyledi. Öksüz aynı zamanda şimdiye kadar 25 hastanın da hayatını kaybettiğini belirtti.

Kars Valisi Türker Öksüz,

Türkiye‘de son günlerde koronavirüs vaka sayıları hızlı bir yükselişe geçerken, Kars‘ta son durumun ne olduğu da merak edilmeye başlandı. Geçtiğimiz günlerde konuya ilişkin bir açıklama yaparak  yoğun bakımda ve normal serviste tedavisi devam eden hastaların olduğunu söyleyen Kars Valisi Türker Öksüz, bu sefer gazetecilerle net rakamları paylaştı.

“100 HASTA TEDAVİ GÖRÜYOR”

“Şuan itibariyle 100 hastamız hastanelerde tedavi görüyor” diyen Vali Öksüz, Kars’ta şimdiye kadar 25 kişinin koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini de açıkladı.

Öte yandan Vali Türker Öksüz, 1 aydır karantinada olan Dağpınar Beldesi ve diğer karantina altındaki köylere ilişkin de konuştu. “Pozitif vakaların gelmesiyle birlikte aldığımız karantina süresi uzatıldı” diyen Vali Öksüz, “karantinaların bir süresi var, ancak vaka artışları devam ettiği için tedbirleri uzattık. Tüm köylerimiz için konuşuyorum; eğer vatandaşlarımız tedbirlere uyarsa karantinaları kaldırırız” ifadelerini kullandı.