Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kağızman Belediye Başkanı Yıldız’dan duygulandıran hareket: Kars seni hiç unutmayacak Ferhat Çiftçi!

Kars’ın Kağızman ilçesinde teröristlere yönelik düzenlenen operasyona gönüllü olarak katılan ve şehit düşen Bölük Komutanı Yüzbaşı Ferhat Çiftçi’nin adı, Kağızman’da İstiklal meydanındaki parka verildi.

Kars’ın Kağızman ilçesinde teröristlere

Haber: Ali Parim/ Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, 18 Mayıs 2020 tarihinde Çemçe bölgesinde terör örgütü PKK‘ya yönelik düzenlenen operasyona gönüllü timle katılan ve şehit düşen Kağızman Jandarma Komando Taburu 2. Jandarma Komando Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi‘nin adının İstiklal meydanındaki parka verildiğini duyurdu.

Başkan Yıldız Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “İlçemizde Jandarma Komando Bölük Komutanı olarak görev yaparken bölücü terör örgütü ile girdiği çatışmada kahramanca çatışarak teröristlere geçit vermeyen ve vatanı için şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Ferhat ÇİFTÇİ anısına şehir merkezimizde bulunan parka şehidimizin adını verdik” ifadelerini kullandı.

FERHAT ÇİFTÇİ ADINA DAHA ÖNCE DE HATIRA ORMANI OLUŞTURULMUŞTU

Daha önce de  Ferhat Çiftçi adına İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde bir hatıra ormanı oluşturulmuştu. Kars Valisi Türker Öksüz de Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 181’inci yıldönümü dolayısıyla ‘Şehit Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi Hatıra Ormanı’na ağaç dikmişti.