Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

YÖK Kabul etti! Iğdır Üniversitesine değer katacak program

Iğdır Üniversitesinin 2020-2021 yılında Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde “Biyosistem Mühendisliği Doktora Programı Açılması” teklifi, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından kabul edildi.

Iğdır Üniversitesinin 2020-2021 yılında

Iğdır Üniversitesi eğitim kalitesini yükseltmeye dönük çalışmaların yanı sıra, öğrenci sayısını arttırma faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.

Yapılan çalışmalar sonucunda üniversitenin 2020-2021 yılında Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde “Biyosistem Mühendisliği Doktora Programı Açılması” teklifine, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından onay verildi.

REKTÖR ALMA: ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ

Biyosistem Mühendisliği Doktora Programı açılması ile ilgili bilgi veren Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, “Üniversite olarak yüksek lisans ve doktora programların açılması ve eğitim kalitesinin yükseltilmesi yönündeki çalışmalarımız bundan sonraki süreçte de devam edecek. Bu manada üniversitelerdeki eğitim kalitesinin artırılması için lisansüstü programların sayısının artması gerektiğine inanıyoruz ve bu yöndeki çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.