Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Hüsnü Kapu’dan beklenen açıklama geldi! İşte Kafkas Üniversitesinin pandemi kararı

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, 2020-2021 güz döneminde Tıp Fakültesi ve Veteriner Fakültesindeki bazı sınıflar hariç diğer tüm akademik eğitimlerin uzaktan eğitim modeli ile gerçekleştirileceğini belirtti.

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof.

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu‘dan, 2020-2021 güz döneminin nasıl gerçekleşeceğine yönelik beklenen açıklama geldi. Konuya ilişkin Twitter hesabından bir paylaşım yapan Prof. Dr. Kapu, pandemi nedeniyle güz döneminde Tıp Fakültesinde 4, 5 ve 6‘ıncı sınıfların, Veterinerlik Fakültesinde ise 4 ve 5‘inci sınıfların hibrit modeliyle devam edeceğini, diğer tüm fakülte ve bölümlerin derslerinin ise uzaktan eğitimle işleneceğini belirtti.

Kapu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Kıymetli öğrenciler, üniversitemiz ilgili kurullarında yapmış olduğumuz değerlendirmeler sonucu , 2020-2021 Eğitim Öğretim Güz döneminin uzaktan öğretim yöntemiyle yapılmasına karar vermiş bulunmaktayız.

Kararda Tıp fakültesi 1, 2 ve 3’üncü  sınıflar uzaktan eğitim. 4, 5 ve 6’ıncı sınıflar ise hibrit modeliyle devam edecekler.

Kararda Veteriner Fakültesi 1, 2 ve 3’üncü sınıflar uzaktan eğitim 4 ve 5’inci sınıflar hibrit olarak devam edeceklerdir.

Hepinize sağlıklı günler diliyorum. Sevgilerimle.” 

İlgili Haber:  Rektör Hüsnü Kapu Kafkas Üniversitesi'nin uzaktan eğitim sürecini değerlendirdi