Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Serhat Kalkınma Ajansı’ndan destek alacak projeler belli oldu!

Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) 31 Ağustos’ta sona eren 4. Dönem başvuruları içerisinden, 15 adet başvuru destek almaya hak kazandı. 

Serhat Kalkınma Ajansı'nın (SERKA)

1 Temmuz 2020 tarihinde duyurulan ve başvuruları 31 Ağustos 2020 tarihinde sona eren Teknik Destek Programı’nın 4. Dönem başvuru sonuçları belli oldu. Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) resmi internet sitesinden bir açıklama yapılarak, destek almayı hak eden 15 proje kamuoyuyla paylaşıldı. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Başvuru sahiplerinin, destek almaya hak kazanan teknik destek başvurularına ilişkin listenin Ajans internet adresinde yayınlandığı 16 Eylül 2020 tarihi itibari ile en geç on (10) iş günü içinde sözleşme imzalamak üzere KAYS’a gerekli belgeleri yüklemesi ve sözleşmelerin elektronik imza yoluyla veya ıslak imzalı bir şekilde imzalaması gerekmektedir. KAYS üzerinden doldurulan başvuru formu ve ekleri ile diğer destekleyici belgelerin çıktısı alınarak her sayfa paraflı, son sayfalar ise imzalı ve kapalı zarf içerisinde olacak şekilde matbu halde 1 (bir) asıl nüsha ve 1 (bir) suret ile Ajansımıza müracaat etmeleri gerekmektedir. Asıl nüsha kırmızı renkli dosyaya, suretler ise mavi renkli dosyalara yerleştirilmelidir.”

İşte SERKA’dan destek alacak 15 proje; 

İlgili Haber:  Dr. İbrahim Taşdemir kimdir? İşte SERKA'nın yeni Genel Sekreteri