Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Sezgin Baran Korkmaz’dan kız öğrencilere büyük müjde: Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı…

Karslı İş İnsanı Sezgin Baran Korkmaz, maddi imkanı yeterli olmayan öğrencilere, eğitim yardımlarında bulunmaya devam ediyor.

Karslı İş İnsanı Sezgin

SBK Holding Kurucu Başkanı ve EastWest International Yönetim Kurulu Üyesi, hayırsever iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı, Artvin, Çorum, Kastamonu, Ordu, Tunceli ve Sivas’tan sınava girip Galatasaray Üniversitesi Hukuk fakültesini kazanan, Kars’tan sınava girip İstanbul Üniversitesi Hukuk fakültesini kazanan ve bu yıl Galatasaray üniversitesi Hukuk fakültesini kazanıp bilgisayar ihtiyacı olan tüm kız öğrencilere bilgisayar hediye etti. 

Korkmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda müjdeli haberi şu ifadelerle verdi;

“Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı, Artvin, Çorum, Kastamonu, Ordu, Tunceli ve Sivas’tan sınava girip Galatasaray Üniversitesi Hukuk fakültesini kazanan tüm kız kardeşlerimin bilgisayarları adreslerine gönderilmek üzere hazır. Sayı sınırı yoktur!”
“Kars’tan sınava girip İstanbul Üniversitesi Hukuk fakültesini kazanan tüm kız kardeşlerim bilgisayarlarını, Fakültenin değerli hocalarından Profesör Ali Paslı’dan teslim alabilirler.”
“Bu yıl Galatasaray üniversitesi Hukuk fakültesini kazanan bilgisayar ihtiyacı olan tüm kız kardeşlerimin bilgisayarları benden.”