Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Akhisarspor artık Evren Özbey’e emanet!

TFF 1. Lig’de mücadele eden Akhisarspor’un yeni başkanı Evren Özbey oldu.

TFF 1. Lig'de mücadele

Müjdeli haber camiaya kulübün Twitter hesabından yapılan bir açıklamayla verildi. Açıklamada, “Yönetim kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda kulübümüzün başkanlığına Evren Özbey getirilmiş ve görevi eski başkanımız Fatih Karabulut’tan resmi olarak devralmıştır” denildi.

ATIF ÖZBEY: DAHA YÜKSEK BAŞARILARA İMZA ATACAKLARINA DAİR GÜVENİM TAMDIR

Haber Değer İmtiyaz Sahibi Atıf Özbey de bir paylaşım yaparak Evren Özbey ve ekibine tebriklerini iletti. Atıf Özbey paylaşımında, “Ptt Lig takımlarından Akhisarspor yönetimini devralan Arif amcamın kıymetli evlatları Evren, ( Kulüp Başkanı ) Serhat ve Bişar Özbey‘leri tebrik ediyorum. Daha yüksek başarılara imza atacaklarına dair güvenim kendilerine tamdır. Allah kuzenlerimi korusun inşallah….(amin)” ifadelerine yer verdi. 

PROTESTONUN ARDINDAN İSTİFA ETMİŞLERDİ

Bandırmaspor deplasmanında; geçen sezondan bu yana paralarına alamayan futbolcuların 30 saniye boyunca topa dokunmayıp yönetimi protesto ettiği Akhisarspor‘da başkan Fatih Karabulut ve asbaşkan Ali Kuloğlu istifa etmişti.

Takım kaptanı Kadir Keleş, yaptıkları protestonun Akhisarspor yönetimine olduğunu ifade etmiş, başkan Karabulut‘un kendilerine verdiği sözleri tutmadığını savunmuştu.