Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Vali Öksüz son rakamı paylaştı! Kars’ta koronavirüsten tedavi görenlerin sayısı yükseldi

Kars Valisi Türker Öksüz, 23 Eylül 2020 tarihi itibariyle 4’ü entübe olmak üzere toplam 83 vatandaşın hastanelerde tedavi gördüğünü açıkladı. Kars’ta hastanede tedavi görenlerin sayısı geçtiğimiz hafta 77’ydi.

Kars Valisi Türker Öksüz,

Kars Valisi Türker Öksüz ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ sloganıyla gerçekleştirilen denetime katıldı. Öksüz, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklardaki işletmeleri ziyaret ederek maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları titizlikle uyulması konusunda esnaf ve vatandaşlara bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.

4’Ü ENTÜBE, 83 VATANDAŞ HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYOR

Vali Öksüz yaptığı değerlendirmede; bugün il genelinde 327 ekip ve 850 görevli ile denetimlerin yapıldığını belirterek 23 Eylül 2020 tarihi itibari ile 4’ ü entübe olmak üzere 83 vatandaşın hastanelerde tedavi gördüğünü belirtti.

Yapılan denetimlerde temel amacın şehrimizin sağlığını korumak olduğunu bu amaçla maske, mesafe ve temizlik kurallarına önemle riayet edilmesi gerektiğini belirten Öksüz, salgınla mücadelede kurallara riayet ettiğimiz ölçüde güçlü olduğumuzu ve en yakın sürede salgını atlatılacağını söyledi.

Virüsün bulaş riskini azaltmak adına vatandaşlardan sosyal hareketliliklerini bir süreliğine askıya almaları yönünde tavsiyelerde bulunarak, vatandaşlardan kurallara uymayan şahıs ve işletmeleri çağrı merkezlerine bildirmelerini isteyen Türker Öksüz, şu ana kadar 500’ün üstünde ihbar alınarak gereğinin yapıldığını söyledi.

Öte yandan Vali Öksüz başkanlığında yapılan denetimlere; Vali Yardımcısı Mehmet Zahid Doğu, İl Jandarma Komutanı Alb. Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Sağlık Müdürü Zakir Lazoğlu ve diğer görevliler katıldı.

İlgili Haber:  Vali Öksüz'den flaş açıklama: Kars'ta koronavirüsten ölenlerin sayısı yükseldi!