Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Ayhan Bilgen zehirlendi mi? Emniyet’ten açıklama geldi

Ankara Emniyet Müdürlüğü, bazı sosyal medya hesaplarında ortaya atılan Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen’in ‘yediği yemekten zehirlendiği ve hastaneye götürülmediği’ şeklindeki iddiaları yalanlandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, bazı

2014’te yaşanan Kobani olayları ile ilgili geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen‘in akşam yemeğinden zehirlendiği ve hastaneye götürülmediği yönünde iddialar ortaya atıldı. Bunun üzerine Ankara İl Emniyet Müdürlüğü‘nden bir yazılı açıklama yapılarak, söz konusu iddiaların asılsız olduğu aktarıldı.

“TAMAMI SAĞLIK KURULUŞLARINA GÖTÜRÜLEREK TEDAVİLERİNE BAŞLANMIŞTIR”

Açıklamada şu ifadeler kullandı;

Ankara Emniyet Müdürlüğümüzün çeşitli birimlerinde farklı suçlardan gözaltında bulunan toplam 181 şüpheliye mevzuat gereği hazırlanan aynı kumanyadan verilmiştir. Bu saat itibari ile gözaltında bulunanlardan Ayhan Bilgen dahil sadece 3 şüpheliden sağlık şikayetleri alınmış ve tamamı sağlık kuruluşlarına götürülerek tedavilerine başlanmıştır. Sağlık kuruluşlarındaki yetkililerle yapılan görüşmelerde, şüphelilerde, şüphelilerin şikayet sebeplerinin tetkikinin ayrıntılı şekilde devam ettiği bilgisi alınmıştır.”

İlgili Haber:  Flaş haber! Ayhan Bilgen gözaltında! Açıklamalar peş peşe geldi
İlgili Haber:  Sabah saatlerinde gözaltına alınan Ayhan Bilgen'den ilk açıklama geldi!