Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Ayhan Bilgen’den açıklama geldi: Gözaltında bulunduğum süreç boyunca…

Kobani olayları ile ilgili gözaltına alınan Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, zehirlendiği ve hastaneye götürülmediği yönündeki iddialara ilişkin, “hem buradaki görevliler hem de hastane personeli üzerlerine düşeni yaptı. Ama buradaki koşullarda aynı gıdaları almak, tedaviye imkan vermeyecektir. Bu nedenle bundan sonra, gözaltında bulunduğum süreç boyunca sadece su alacağım” dedi.

Kobani olayları ile ilgili

2014’te yaşanan Kobani olayları ile ilgili geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen‘in akşam yemeğinden zehirlendiği ve hastaneye götürülmediği yönündeki iddialar, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü‘nden bir yazılı açıklama yapılarak yalanlanmıştı.

Ayhan Bilgen de konuya ilişkin avukatları aracılığıyla bir mesaj yayınlayarak hastaneye kaldırıldığını ancak içinde bulunduğu koşullarda aynı gıdaları almanın tedavisine imkan vermeyeceğini belirterek, gözaltında bulunduğu süre boyunca sadece su alacağını açıkladı.

“GÖZALTINDA BULUNDUĞUM SÜREÇ BOYUNCA SADECE SU ALACAĞIM”

Ayhan Bilgen açıklamasında, “Hem buradaki görevliler hem de hastane personeli üzerlerine düşeni yaptı. Ama buradaki koşullarda aynı gıdaları almak, tedaviye imkan vermeyecektir. Bu nedenle bundan sonra, gözaltında bulunduğum süreç boyunca sadece su alacağım” ifadelerini kullandı.

Bilgen’in açıklamasının devamında şu ifadeler yer aldı; 

Belediyemize kayyım atamayı düşüneneler, yüz elli yıl önce Rus askeri valisinin Kars ile ilgili hatıralarını okusunlar. Vali şehri yönetemeyince Şura kurmak zorunda kalmıştı.” 

Son olarak bu hafta görülecek 3 yargılamama ilişkin ise şunu söylemek istiyorum: Hala Türkiye’nin Zekeriya Öz’ün pisliğiyle oynamasını isteyenler, bunun herkese bulaşacağını bilmelidir. Bu hafta boyunca yargılandığım, tüm dosyaların dinleme ve hazırlıkları Zekeriya Öz ve ekibine aittir.” 

İlgili Haber:  Ayhan Bilgen zehirlendi mi? Emniyet'ten açıklama geldi
İlgili Haber:  Flaş haber! Ayhan Bilgen gözaltında! Açıklamalar peş peşe geldi