Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Rektör Alma: Her daim Can Azerbaycan’ın yanındayız

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, “‘Tek Millet İki Devlet’ anlayışıyla her daim Can Azerbaycan’ın yanındayız. Emperyalistlerin bölgedeki maşası olan Ermenistan’ın alçakça saldırısıyla şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik başlattığı saldırıdan dolayı Azerbaycan için bir destek mesajı yayınladı.

Rektör Alma mesajında, işgalci Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırılarının kabul edilemez olduğunu, uluslararası hukukun açık ihlali olan ve sivil kayıplara yol açan Ermeni saldırısını şiddetle kınadığını belirtti.

Destek mesajının devamında Ermenistan’ın bölgede barış ve istikrarın önündeki en büyük engellerden biri olduğunu ifade eden Rektör Alma,  “’Tek Millet İki Devlet’ anlayışıyla her daim Can Azerbaycan’ın yanındayız. Emperyalistlerin bölgedeki maşası olan Ermenistan’ın alçakça saldırısıyla şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.