Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Atıf Özbey’den Abdul Ghaffar Aziz için taziye mesajı

Haber Değer İmtiyaz Sahibi Atıf Özbey, Pakistan Cemaat-i İslami Genel Başkan Yardımcısı Abdul Ghaffar Aziz için bir taziye mesajı yayımladı. 

Haber Değer İmtiyaz Sahibi

Pakistan Cemaat-i İslami Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdul Ghaffar Aziz vefat etti. Haber Değer İmtiyaz Sahibi Atıf Özbey de bu üzücü haberin ardından, 26 yıllık dostu için bir taziye mesajı yayımladı. Özbey mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Nereden başlayacağınıza karar veremediğiniz an…! 26 yıllık dostum… Pakistan’a gittiğim Eylül 1992’de tanıştım kendisiyle… 26 yıl boyunca yüzünü bir gün ekşittiğine şahit olmadım. Hatip, Âlim, Arapça’nın bülbülü Pakistan Cemaat-i İslami Genel Başkan Yardımcısı genç yaşta Allah’ın rahmetine kavuştu. 

Şahsen üzüntüm çok derindir. Büyük lider Qazi Huseyin‘in Özel Kalem Müdürü, Erbakan Hocamın çok sevdiği, üzerimde büyük emeği olan Abdul Ghaffar Aziz’e Allahtan rahmet, ailesine ve Cemaati İslami Lideri Siraj ul Haq Bey‘in şahsında tüm Pakistan Cemaat-i İslami mensuplarına Sabır diliyorum. Allah Cennetinde hepimizi buluştursun inşallah. (Amin)”