Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Davud-i Karsi İslami İlimler Külliyesi’nin temeli atıldı

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde Hareket İlim, Eğitim, Kültür ve Hizmet Vakfı tarafından yaptırılan Davud-i Karsi İslami İlimler Külliyesi’nin temeli atıldı. 

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Hareket
Temel atma törenine TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, 65. Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal, Sarıkamış Belediye Başkan Vekili Zülküf Koçak, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İsrafil Kışla, Hareket İlim, Eğitim, Kültür ve Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Cihangir, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve vatandaşlar katıldı.

AHMET ARSLAN: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Tören ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ahmet Arslan, Sarıkamış‘ta hayırseverler tarafından yapılan DAVUD-İ KARSİ İSLAMİ İLİMLER KÜLLİYESİ’nin temel atma törenine katıldık. Hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ederken; emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YUNUS KILIÇ: BİTİŞİNİ VE MEZUNLARINI DA GÖRÜRÜZ İNŞALLAH

Yunus Kılıç ise temel atma törenini, Hayırseverlerce projelendirilmiş olan, Davud-i Karsi İslami İlimler Külliyesi‘nin temelini attık. Bitişini ve mezunlarını da görürüz İnşallah.” notuyla takipçileriyle paylaştı.