Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu’ndan o iki esnafa plaket

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, geçtiğimiz günlerde 134 adayın katılım sağladığı 2. El Araç Alım Satım Sorumlusu Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları kapsamında işyerlerini sınav alanı olarak tahsis eden Güzeldere Otomotiv ile Galerry36 Otomotiv yetkililerine teşekkür plaketi verdi.

Kars Ticaret ve Sanayi

Kars Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB MEYMEM A.Ş. arasından imzalanan protokol ile Kars ilinde Araç Alım Satım Sektöründe faaliyet gösteren veya bu sektöre yatırım yapmak isteyen adaylara yönelik 2. El Araç Alım Satım Sorumlusu sınavları gerçekleştirilmişti.  134 adayın katılım sağladığı sınavlar için işyerlerini 1 hafta boyunca koşulsuz olarak tahsis eden ve sektöre katkı sağlayan Güzeldere Otomotiv ile Galerri36 Otomotiv yetkililerine KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu tarafından plaket takdim edildi.

Başkan Alibeyoğlu yaptığı açıklamada, “Galeri Sektöründe faaliyet gösteren veya bu sektöre yatırım yapmak isteyenler için KATSO olarak TOBB MEYBEM işbirliği ile sınavlar düzenledik. Sınavların gerçekleştirilebilmesi için protokol gereği Galeri ortamına ihtiyaç duyulmaktaydı. Bu vesile ile Güzeldere Otomotiv ve Galerry36 Otomotiv ile görüşme sağladık. Sağ olsunlar talebimizi geri çevirmediler ve işyerlerini koşulsuz olarak 7 gün boyunca Odamıza tahsis ettiler. Bu vesile ile sektöre sunmuş oldukları katkı ve desteklerden ötürü şahsım ve temsil ettiğim kurumum adına kendilerine teşekkür ederim.” sözlerine yer verdi.

Alibeyoğlu’nun açıklamasının ardından  ardından firma yetkililerine plaketleri verildi.