Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars Valisi Türker Öksüz’den kurum müdürlerine önemli talimatlar!

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün liderliğinde gerçekleştirilen İl İdare Şube Başkanları toplantısında, Kovid-19 salgını, proje üretilmesi, engellilerin kamu kurumlarına erişebilirliği, tasarruf tedbirleri, Sıfır Atık vb. konular masaya yatırıldı. 

Kars Valisi ve Belediye

Türker Öksüz toplantıda yaptığı değerlendirmede, vatandaşın sağlığının her şeyden önemli olduğunu, kamu kurumlarında Kovid-19 salgını tedbirlerinin titizlikle uygulanması, temizlik ve HES kodu uygulamasının takibine özen gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Yine toplantıda Öksüz‘ün şu açıklamaları öne çıktı;

  • Sıfır Atık Projesi, ülkemiz için çok önemli bir projedir. Kurumlarımızda tasarruf tedbirlerine azami dikkat göstermemiz ve atıkları geri dönüşümde değerlendirmemiz büyük önem arz ediyor.
  • Bizler vatandaşımıza hizmet için varız. Vatandaşlarımızın başvurularını mağduriyete mahal vermeden, ilgili mevzuat çerçevesinde, ivedi bir şekilde değerlendirmemiz ve çözüm üretmemiz gerekiyor.
  • İlimizin iklim şartları göz önüne alınarak, inşaat projeleri başta olmak üzere, ön hazırlıkların kış döneminde yapılması ve inşaat sezonunda yapımına başlanmasına özen göstermemiz gerekiyor.