Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Valilikten vatandaşlara çağrı: Haydi Gazi Karslılar!

Kars Valiliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 30 Ekim Kars’ın 100. Kurtuluş Gününü vesilesiyle vatandaşlara balkon ve pencerelerini bayrakla donatma çağrısı yaptı. 

Kars Valiliği, 29 Ekim

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Cumhuriyet Bayramı ve Kars‘ın 100. Kurtuluş Gününde her yer kırmızı-beyaz… Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü, Işık ışık, dalga dalga bayrağım! Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım” ifadeleri kullanıldı. 

Öte yandan kutlama programları da belli oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Kars‘ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü kutlamaları programı kapsamında 29 Ekim perşembe günü Kars Valiliği‘nden yapılacak tebrik kabul töreni sonrasında Hükümet Konağı önündeki tören alanında saat 10:00’da başlayacak. Burada çeşitli etkinliklerin yapılmasının ardın tören, Kars Kalesi‘nde gece saat 20:00’da ışıklı lazer gösterisi ile son bulacak.

30 Ekim Kars’ın Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında ise yine aynı şekilde Hükümet Konağı önündeki tören alanında başlayacak olan etkinlikler, ağaç dikimi ve ışıklı lazer gösterisi ile devam edecek.