Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Vali Öksüz’den Cumhuriyet Bayramı mesajı

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Cumhuriyetin 97. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Kars Valisi ve Belediye

Öksüz mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Bugün, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün önderliğinde aziz milletimizin azim ve kararlılığıyla kurulan Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümünü, kutlamanın gurur ve onurunu yaşıyoruz.

Cumhuriyetin ilanı, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin ifadesidir.

Aradan geçen 97 yılda demokrasi, eğitim, sağlık, bilim, ulaştırma olmak üzere birçok alanda önemli mesafeler kat ederek bölgesinin ve dünyanın parlayan yıldızı haline gelen Cumhuriyetimiz, köklü geçmişi, zengin kültürü ve birikimiyle emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.

Cumhuriyetimizin kuruluşundaki ortak duygu ve hedef etrafında kenetlenerek bugünlere gelen aziz milletimiz, günümüzde de yaşadığı tüm olumsuzlara birlik ve beraberlik içinde göğüs gererek dünyadaki tüm mağdur ve mazlum milletlere umut ve ilham kaynağı olmaya devam etmektedir.

Cumhuriyetimizin ve geleceğimizin teminatı sevgili gençler;

Büyük Önder Atatürk’ün “Yükselen Yeni Nesil İstikbal Sizindir. Cumhuriyeti Biz Kurduk Onu Yükseltecek ve Yaşatacak Sizlersiniz” vecizesiyle gelecek nesillere emanet ettiği Cumhuriyetimiz; önünde uzanan aydınlık yolda sizlerle birlikte ilerleyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyeti bizlere armağan eden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları bize vatan yapan tüm aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.  Tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”