Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Türkiye’nin konuştuğu minik Elif Perinçek’in Kars’a uzanan hikayesi!

İzmir’deki depremin üzerinden geçen 65 saatin ardından, mucizevi bir şekilde enkazdan canlı olarak çıkarılan Elif Perinçek’in ailesinin aslen Kars’ın Susuz ilçesine bağlı İncesu köyünden olduğu öğrenildi.

İzmir'deki depremin üzerinden geçen

Merkez üssü Ege Denizi’nin Seferihisar açıkları olan 6,9 büyüklüğündeki depremin üzerinden geçen 65 saatin ardından, tüm Türkiye‘yi sevinç gözyaşlarına boğan bir olay yaşandı. 3 yaşındaki Elif Perinçek, Doğanlar Apartmanı‘nın enkazından mucizevi bir şekilde canlı olarak kurtarıldı.

Elif Perinçek’in enkazdan çıkarıldığı anlar

Adeta İzmir depreminin simgesi haline gelen minik Elif, tedbir amaçlı Ege Üniversitesi Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde tutulurken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da bir açıklama yaparak, Elif‘in bilincinin açık olduğunu, vücudunda ciddi bir kas ezilmesi ya da kırık olmadığını aktardı.

Minik Elif hastane odasından Türkiye’ye böyle el salladı

ELİF’İN AİLESİ KARS’TAN İZMİR’E TAŞINMIŞ

Öte yandan artık milyonlar için umudun adı olan Elif Perinçek‘in ailesinin hikayesine Haber Değer ulaştı. Perinçek ailesinin aslen Kars‘ın Susuz ilçesine bağlı İncesu köyünden olduğu, ailenin 1960’lı yıllarda Kars Merkez’e, oradan da İzmir‘e taşındığı öğrenildi.

ANNESİ VE İKİ KARDEŞİ KURTARILMIŞ, AĞABEYİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Elif Perinçek‘in annesi Seher Dereli Perinçek ile 10 yaşındaki ikiz ablaları Elzem ve Ezel de yaklaşık 23 saat sonra enkazdan yaralı olarak kurtarılmıştı. Ağabeyi 7 yaşındaki Umut ise enkazda yaşamını yitirmişti.

Elif Perinçek