Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

DEVA Partisi Kars ve Iğdır kongre tarihleri netleşti: Ali Babacan da geliyor

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı Medeni Yılmaz, Erzurum, Ardahan ve Ağrı kongrelerini tamamladıklarını, 2 Aralık’ta Kars, 3 Aralık’ta ise Iğdır kongrelerini yapacaklarını söyledi. Öte yandan kongreye Ali Babacan’ın da kalabalık bir heyetle katılacağı öğrenildi. 

Demokrasi ve Atılım (DEVA)

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sağlık Politikaları Başkanı Medeni Yılmaz, partisinin kongre sürecini Haber Değer‘e değerlendirdi.

İl kongrelerinin yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Medeni Yılmaz, “şu ana kadar 24 ildeki il kongrelerimiz tamamladık. 77 tane ilimizde görevlendirmeler yapıldı. Ve onların teşkilat kurma çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Kongrelerimizi şu anda yapıyoruz. 400’ün üzerindeki ilçemizde de teşkilat çalışmaları tamamlandı. İl kongrelerimizde çok büyük bir heyecan var. Gerçekten kamuoyunda bu konuda çok büyük bir ilgiyi gözlüyoruz. Artık toplum bir beklenti içerisinde. Bir umut arıyor. Bu umudu DEVA Partisi’nde gördü. Söylemleriyle, ekibiyle, genel başkanıyla bu konuda güven arayışına bir karşılık buldu. Bunu esnaf ziyaretlerinde, kongrelerimizde gözlemleme imkanımız oldu” dedi.

2 ARALIK’TA KARS, 3 ARALIK’TA IĞDIR KONGRELERİ YAPILACAK

Doğu‘daki serhat illeriyle de partide kendisinin ilgilendiğini dile getiren Yılmaz,Erzurum, Ardahan ve Ağrı kongrelerimizi yaptık. Iğdır ve Kars kongrelerimizi de Aralık ayının başında yapacağız. 2 Aralık’ta Kars, 3 Aralık’ta da Iğdır kongrelerimizi yapacağız. Aşağı yukarı bölgede belki birkaç il hariç kongreler tamamlanmış olacak. Çok iyi geri dönüşler var. İnşallah sonuçları iyi olur diye düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi.

ALİ BABACAN DA GELİYOR

Öte yandan, partinin Kars ve Iğdır kongrelerine DEVA Partisi lideri Ali Babacan‘ın da kalabalık bir heyet ile katılacağı, heyet içerisinde Mehmet Emin Ekmen ve Fesih Kaya gibi isimlerin de yer alacağı öğrenildi.

KARS MERKEZ İLÇE BAŞKANI İSMAİL YÜCE GÜVEN TAZELEMİŞTİ

Son olarak geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi Kars teşkilatı, Merkez İlçe kongresini gerçekleştirmiş ve İsmail Yüce yeniden seçilerek güven tazelemişti.