Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Bülent Arınç’tan Ayhan Bilgen çıkışı: Bizim çizgimizden siyasete atılmış bir insan

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç, Ayhan Bilgen’i yazdığı kitaplardan dolayı tebrik etti ve “Ayhan Bilgen dediğiniz adam MAZLUMDER’in genel başkanlığını yapmış, bizim çizgimizden siyasete atılmış bir insandır” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç, Habertürk’te katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Selahattin Demirtaş‘ı tanımak ve yargılamak için öncelikle ‘Devran’ isimli kitabını alıp okumak gerektiğini söyleyen Arınç, ardından geçtiğimiz aylarda Kobani olayları soruşturması kapsamında tutuklanan Ayhan Bilgen hakkında da konuştu.

“AYHAN BİLGEN BİZİM ÇİZGİMİZDEN SİYASETE ATILMIŞ BİR İNSANDIR”

Ayhan Bilgen‘i de yazdığı kitaplardan dolayı tebrik eden Bülent Arınç, aynı zamanda Bilgen‘in de kendileriyle siyasi çizgiden geldiğini vurguladı. Arınç, “corona sürecinde ben 3 ay dışarıya çıkmadım. Meclis kütüphanesinden birçok kitap istedim, çoğunu da okudum. Ayhan Bilgen’in kitaplarını da okudum. Ayhan Bilgen’i de o kitaplarından dolayı kutluyorum. Ayhan Bilgen dediğiniz adam da MAZLUMDER’in genel başkanlığını yapmış, bizim çizgimizden siyasete atılmış bir insandır” ifadelerini kullandı.