Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Zehir zemberek açıklamalar geldi: Göle bu skandalı konuşuyor!

Ardahan’ın Göle ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından, su irsale hattındaki bir boru içerisine gizlice aynı büyüklükte ağaç yerleştirilerek, ilçeye suyun gelişi engellendi. Skandalın ortaya çıkmasıyla birlikte de Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin ile AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay’dan zehir zemberek açıklamalar geldi.

Ardahan'ın Göle ilçesinde kimliği
Su kesintisinin nedenini araştıran Göle Belediyesine bağlı ekipler, 3 günlük çalışma neticesinde Okçu köyünün yayla yolu yakınlarında iki borunun birleşme noktasındaki kelepçenin sökülerek, boruların içerisinde ağaç yerleştirildiğini tespit etti.
Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, dehşete düşüren manzarayı sosyal medya hesabından paylaşarak, bu sabotajı gerçekleştirenleri sert sözlerle eleştirdi. “İlçe halkı susuz kalınca bir insan tatmin olabiliyorsa bu şahıs şizofren hasta bile olamaz” diyen Gültekin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Kıymetli Göleli hemşerilerim; üzülerek bu paylaşımı yapıyorum. İlçemiz su irsale hattında Okçu köyümüzün yayla yolu yakınında iki borunun birleşim noktasındaki kelepçe sökülerek boru çapında özenle hazırlanmış ağaç yerleştirilip kelepçe tekrar sıkılmış suyun ilçeye gelişi engellenmişti. Su deposuna uzun süre su gelmeyince ekibimiz üç gün bölgede çalıştı. Bu gün bu manzarayla karşılaştık. İlçe halkı susuz kalınca bir insan tatmin olabiliyorsa bu şahıs şizofren hasta bile olamaz. Buna yakışacak kelime bulamıyorum. Şimdi soruyorum. Bizim kültürümüzde geleneğimizde göreneğimizde su içene yılan dokunmaz deriz. Ancak bir adamın kanı bozuksa sütü de bozuktur. Bozuk sütte maya tutmaz. Bunun mayası da bozuktur. Bunu yapan için başka ne denebilir. Bu tip yaratıklar Göleli, Merdinikli asla olamazlar. Benim hemşerilerin yiğittir, merttir. Ondan dolayı Merdiniklidir. Böyle bir paylaşımı yapmak zorunda kaldığım için hemşerilerimden özür diliyorum.”

ORHAN ATALAY: HAKİKATİN ORTAYA ÇIKMAK GİBİ DEĞİŞMEZ BİR YASASI VARDIR

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay da konuya ilişkin bir açıklama yaparak, bu sabotajın bir çete tarafından gerçekleştirildiğini söyledi. “O çete ve efendileri şunu kesin olarak bilsinler ki, canımız tenimizde kaldığı sürece o tertemiz topraklarda şeytanın bayrağına asla hayat hakkı tanımayacağımıza dair ahdimiz vardır” diyen Orhan Atalay, şimdiye kadar görülmemiş bir ihanet ve alçaklıkla karşı karşıya olduklarını söyledi.
Atalay, “hakikatin ortaya çıkmak gibi değişmez bir yasası vardır” başlığıyla Facebook hesabından yayımladığı bir yazıda şunları dile getirdi;
“Konut sorunundan eğitime, altyapıdan sağlığa, spordan ısınmaya, ulaşımdan kültüre kadar bir dizi kalemde sıfırdan inşa ettiğimiz Göle’de,  kıtalar ötesinden karanlıkta çaldıkları kahpe ve korkak ıslıklarla insanların onur ve haysiyetlerini sakız gibi ağızlarına alabilecek kadar insanlıktan nasipsiz bir çete, iki yıldır sürdürdüğü ‘karakter operasyonu’ fayda sağlamayınca kudurup, şimdiye kadar benzeri görülmemiş bir ihanete ve alçaklığa tenezzülün resmini çizdiler. Aşağıdaki resimle ilgili de ne o çeteden ne de ‘kadrolu yorumcuları’ndan henüz bir ses duymadım. Belli ki, çeteliği bile beceremiyorlar. Ama Göle de bilir ki, her varlık yaratılışına uygun davranışlar sergiler; kimisi melekleri imrendirirken kimisi de şeytanı kıskandırır. O çete ve efendileri şunu kesin olarak bilsinler ki, canımız tenimizde kaldığı sürece o tertemiz topraklarda şeytanın bayrağına asla hayat hakkı tanımayacağımıza dair ahdimiz vardır. Ahde vefa ise, bizim için dindir, imandır.”