Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’den korkutan açıklama: Karantinamın dördüncü günündeyim!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, henüz kesin tanı konulmadığını ancak güçlü belirtiler nedeniyle 4 gündür evde karantinada olduğunu söyledi. Belediyede vaka sayısının çok arttığına da dikkat çeken Başkan Demir, bu nedenle esnek çalışmaya geçildiğini bildirdi. 

Ardahan Belediye Başkanı Faruk
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak, “Değerli hemşehrilerim, sevgili dostlarım. Kesin tanı konulamamakla birlikte, güçlü belirtiler sebebiyle, KOVİT 19 tedavi ilaçlarını kullanmak kaydıyla 2 haftalık ev karantinamın 4. günündeyim. 11 gün daha sizlerden ayrı kalacağım.” dedi.

“MAALESEF BELEDİYEMİZDE VAKA SAYISI ÇOK”

Ardahan Belediyesi’nde vaka sayılarının son günlerde çok arttığına da değinen Faruk Demir, bu nedenle esnek çalışmaya geçtiklerini belirtti.
Başkan Demir, açıklamasının devamında, “Maalesef belediyemizde vaka sayısı çok. Esnek çalışmaya geçtik. Bu sıkıntılı süreci lütfen evlerimizde geçirelim. Geçmiş olsun dileklerinizi aldım kabul edin. Çok şükür hafif baş ağrısı dışında bir sıkıntım yok. Selam saygı ve sağlık dileklerimle. Birbirimizi böyle kucaklayacağımız günlerin özlemiyle. Hoşçakalın.” ifadelerine yer verdi.
İşte Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’in o açıklaması…