Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Sarıkamış-Horasan yolunun resmi açılışı yarın yapılacak!

Yaklaşık 15 gün önce hizmete giren Sarıkamış-Karakurt-Horasan bölünmüş yolunun resmi açılışı, yarın (5 Aralık 2020 Cumartesi) yapılacak. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans yöntemiyle, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ise bizzat katılacak. 

Yaklaşık 15 gün önce

Resmi açılışta Bakan Karaismailoğlu‘na; 65. Hükümet Ulaştırma Bakanı, Ak Parti MKYK Üyesi, Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı, Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ile Bakanlık yöneticileri, Karayolları Kars ve Erzurum Bölge Müdürleri eşlik edecek.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NUN KARS PROGRAMI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, öncelikle Kars Valiliği‘ndeki toplantıya katılarak Kars’ta yapılan ve yapımı planlanan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunacak. Ardından Kars Lojistik Merkezi‘nde incelemelerde bulunup, bir basın açıklaması yapacak. Daha sonra da Sarıkamış-Karakurt-Horasan Bölünmüş yolunun resmî açılışını gerçekleştirmek üzere Sarıkamış’a hareket edecek.

İlgili Haber:  Karakurt-Horasan yolundan müjdeli haber geldi!