Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Atıf Özbey: Darısı Gazze’nin, Keşmir’in, tüm mazlumların başına

Haber Değer İmtiyaz Sahibi Atıf Özbey, İlham Aliyev’in Minsk Grubu heyetine sarf ettiği sözleri paylaşarak, “Cephede zaferi kazanmış mazlumları temsil eden bir liderin, masada vakur ve örnek duruşu… Cephede başarılıydı, masada daha da çok… Darısı Filistin Gazze’nin, Keşmir’in ve tüm mazlumların başına” dedi. 

Haber Değer İmtiyaz Sahibi

Geçtiğimiz günlerde AGİT Minsk Grubu eş başkanlarını kabul eden Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev,  heyeti Bakü‘ye kendisinin davet etmediğini söyledi.

Kabulde, “Ne yazık ki, Minsk Grubu çatışmanın çözümünde herhangi bir rol oynamadı. Ancak Minsk Grubunun 28 yıl boyunca bunu yapma yetkisi vardı” diyen Aliyev, bölgede durumun artık değiştiğine dikkat çekti ve ardından şunları kaydetti;

“Buraya gelmek sizin fikrinizdi. Kameralar önünde de tekrar söyleyebilirim ki Minsk Grubunu buraya davet etmedim. Ancak bana Minsk Grubu gelmek istiyor dediklerinde, tamam, bir mahzuru yok dedim. Belki bana söyleyecekleri bir şeyler vardır dedim.”

“DARISI GAZZE’NİN, KEŞMİR’İN, TÜM MAZLUMLARIN BAŞINA”

Haber Değer İmtiyaz Sahibi Atıf Özbey de İlham Aliyev‘in Minsk Grubuna karşı tutumunu, cephede zaferi kazanmış mazlumları temsil eden bir liderin masada vakur ve örnek duruşu olarak değerlendirdi. 

“Cephede başarılıydı, masada daha da çok” diyen Atıf Özbey,  ardından “Darısı Filistin Gazze‘nin, Keşmir‘in ve tüm mazlumların başına” ifadelerine verdi.