Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Prof. Dr. Alpaslan Yüce istifanın ardından Haber Değer’e konuştu

Kafkas Üniversitesinde 22 Ağustos 2016’dan beri üstlendiği genel sekreterlik görevinden istifa eden Prof. Dr. Alpaslan Yüce, Haber Değer’e özel açıklamalar yaptı.

Kafkas Üniversitesinde 22 Ağustos

15 Temmuz darbe girişiminden kısa süre sonra bu görevi üstlendiğini hatırlatan Prof. Dr. Alpaslan Yüce, “O zamanlar ülkemizin sıkıntılı günleriydi. Herkesin taşın altına elini koyması gerektiği bir süreçti. Artık çok şükür gemiyi sağ salim limana yanaştırdık.” dedi.

“ŞEHRİMİZ VE ÜNİVERSİTEMİZ İÇİN AYNI HEVESLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Yaklaşık 6-7 ay önce ‘profesör’ unvanı aldığını ve bundan sonra daha çok akademik çalışmalarına yoğunluk vermek istediğini belirten Yüce, ardından sözlerine şöyle devam etti;

“İstifa kararım, aslında profesörlük dereceğini aldığım zaman verdiğim bir karardı. O zamanlar Rektör Bey ile de istişarelerim oldu. Ayrılmak için yıl sonunu bekledim. Bizim asıl mesleğimiz akademisyenlik. Akademik çalışmalarım sekteye uğramıştı. İdari görev ile akademik çalışmalarımı bir arada götürmek zor oluyordu. Yani daha önce aldığım idari görevden ayrılma kararını şimdi uygulamaya koydum. Ancak yine Kafkas Üniversitesi ailesinin bir parçası olarak, bulunduğum kürsüden şehrimiz ve üniversitemiz için aynı hevesle çalışmaya devam edeceğim.”