Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars’ta bir haftada 3’üncü operasyon: Uslanmıyorlar!

Kars’ta bir araç kiralama acentesini kahvehaneye çevirip kumar oynatan iş yeri sahibine ve kumar oynayan 8 şahsa, Kovid-19 tedbirlerine uymamaktan toplam 28 bin 350 TL idari para cezası kesildi. Kars Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde iki benzer operasyon daha gerçekleştirmiş ve toplam 67 bin 550 TL idari para cezası uygulamıştı.

Kars'ta bir araç kiralama

Kars Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bir araç kiralama acentesinin kahvehaneye çevrildiği bilgisi üzerine, 29 Aralık 2020 tarihinde mekana bir denetim gerçekleştirdi.

O sırada mekanda 8 şahsın okey oynadığı tespit edilince de iş yerine sahibiyle birlikte 9 kişiye Kovid-19 kapsamında alınan tedbirlere uymamaktan 28 bin 350 TL idari para cezası uygulandı.

İlgili Haber:  Kars Akyaka'da 3 eve operasyon: İşte ele geçirilenler

İŞ YERİNDE VE APARTTA KUMAR OYNAYANLARA CEZA YAĞMIŞTI

Öte yandan Kars Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde yine koronavirüs tedbirlerini ihlal ederek bir iş yerinde ve bir apartta kumar oynadıkları tespit edilen şahısları ve iş yeri yetkililerini suçüstü yakalamıştı.

İş yerinde kumar oynayan 10 şahsa toplam 46 bin 900 TL,  apartta kumar oynayan 4 şahsa ve iş yeri yetkilisine ise toplam 20 bin 650 TL idari para cezası uygulanmıştı.

İlgili Haber:  Kars polisi suçüstü yakaladı: Ceza üstüne ceza yağdı!