Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Sezgin Baran Korkmaz ilk kez konuştu: 1 dolar kara para çıksın…

Yaklaşık 132 milyon dolar kara para akladığı iddiasıyla gündeme gelen iş insanı Sezgin Baran Korkmaz’dan ilk açıklama geldi. 13 gündür Lüksemburg’da olduğunu söyleyen Korkmaz, “Benim şirketlerim içerisinde 1 dolar kara para çıksın, bütün her şeyimi bırakıp köyüme yerleşeceğim.” dedi. 

Yaklaşık 132 milyon dolar

Biyodizel ürettikleri iddiasıyla ABD Hazinesi’ni 511 milyon dolar dolandıran Kingston Kardeşler’in 132 milyon dolarını Türkiye’de aklamakla suçlanan SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, Gazeteci Cüneyt Özdemir‘in Youtube kanalına konuk oldu.

13 gündür Lüksenburg’da olduğunu ve 4 Ocak’ta Türkiye’ye geri döneceğini söyleyen Sezgin Baran Korkmaz, Cüneyt Özdemir‘in “kaçtınız mı?” sorusuna, “Kaçmam için benim aranmamın olması lazımdı veya yurtdışı çıkış yasağımın olması lazımdı. Benim hala yurtdışı çıkış yasağım yok. Ben 13 gündür buradayım. 2 gün öce böyle bir operasyon yapıldı.” şeklinde yanıt verdi.

Korkmaz, neden Lüksemburg‘a gittiği yönündeki soruya ise “Benim Lüksemburg’da 3 tane şirketim var. Otel inşaatım var. Ben buraya ilk kez gelmiyorum. Uçuş kayıtlarıma bakarlarsa ben ayda 3 kere geliyorum buraya.” şeklinde açıklık getirdi.

EVİNDEKİ ŞÖMİNEDE TELEFON YAKTIĞI İDDİASI

Üsküdar‘daki yalısında, konuştukları cep telefonlarını yaktıkları iddiasına da açıklık getiren Sezgin Baran Korkmaz, “Evimdeki şöminede telefon yaktığımı gösteren bir görüntü varsa size söz veriyorum, görüntüyü yayınlarsanız benim söylediğim her şeyi çöpe atın. Yani şöminede bir tane yakılmış telefon varsa, bir tanesini çıkarın ‘buyurun Baran Bey, bu telefon şöminede yanmış telefon’ deyin ben sizden özür dileyeceğim.” dedi.

“1 DOLAR KARA PARA ÇIKSIN HER ŞEYİMİ BIRAKIP KÖYÜME GERİ YERLEŞECEĞİM”

Öte yandan kara para akladığı iddialarını kesin bir dille reddeden Korkmaz, “Benim şirketlerim içerisinde 1 dolar kara para çıksın, bütün her şeyimi bırakıp köyüme yerleşeceğim.” diye konuştu.

İlgili Haber:  Sezgin Baran Korkmaz ve 18 kişiye 132 milyon dolarlık kara para operasyonu!
İlgili Haber:  Sezgin Baran Korkmaz'a yönelik operasyonda flaş detaylar: 100 milyon liralık şirketi olan bekçi!