Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Türkiye için sarf ettiği sözlerle alay konusu oldu

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’ın, Türkiye ürünlerinin ülkeye girişinin 6 ay yasaklanması kararına ilişkin, “Bu kararımız ile Türkiye pazarı sarsılmış durumda. Eğer Azerbaycan’a destek vermekten vazgeçerlerse kararımızı tekrar gözden geçiririz” şeklindeki sözleri, sosyal medyada alay konusu oldu.

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın,

Dağlık Karabağ savaşında Azerbaycan karşısında büyük bir hezimet yaşayan Ermenistan‘da, Türkiye menşeili ürünlerin ülkeye girişi 6 ay yasaklandı.

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan da yeni yıl vesilesiyle yayımladığı mesajında bu karara değinerek, Türkiye‘ye 6 ay geçerli olacak şekilde ağır yaptırımlar uyguladık. Bu kararımız ile Türkiye pazarı sarsılmış durumda. Eğer Azerbaycan‘a destek vermekten vazgeçerlerse kararımızı tekrar gözden geçiririz” ifadelerini kullandı.

Paşinyan‘ın açıklamaları sosyal medyada alay konusu oldu.

“TÜRKİYE’NİN KARABAĞ’DAKİ ROLÜ SEBEBİYLE ALINMIŞ BİR KARARDIR”

Ermenistan hükümeti, Azerbaycan karşısında aldığı yenilginin ardından Türk ürünlerinin ülkeye girişinin 6 ay yasaklanmasına karar vermişti.

Erivan hükümetinden yapılan açıklamada, “Türk ürünlerinin ülkeye girişinin yasaklanması, her şeyden önce güvenlik nedeniyle, Türkiye’nin Karabağ’da yaşananlardaki rolü sebebiyle alınmış bir karardır” denilmişti.