Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Otizmli Şerefcan’ın Sarıkamış mektubu Kars Valisi Türker Öksüz’ü duygulandırdı

Bursa’da yaşayan 9 yaşındaki hafif otizmli Şerefcan Koçkar, Sarıkamış şehitlerine duygulandıran bir mektup yazdı. Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz de Şerefcan’ın ailesine çocuklarını vatan, millet ve bayrak sevgisiyle yetiştirdikleri için teşekkür etti ve Şerefcan’a hediyeler gönderdi.

Bursa'da yaşayan 9 yaşındaki

Bursa‘nın Yıldırım ilçesinde Şerif Artış İlkokulunda üçüncü sınıfa giden Şerefcan Koçkar, mektubunda şunları yazdı;

“Canım şehit ve asker abilerim, ben Şerefcan. 9 yaşında otizmli bir çocuğum. Kalbinde kocaman batan, asker sevgisi olan bir çocuk… Bana bu sevgiyi öğreten canım ailem, canım öğretmenlerim.

Sarıkamış‘ta şehit olan canım abilerim sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız asker abilerim. Sizleri görmesem de beni görün biye bir fotoğrafımı yollayacağım. Beni unutmayın olur mu?”

İşte Şerefcan’ın mektubu…

VALİ ÖKSÜZ ŞEREFCAN’IN AİLESİNİ ARADI

Şerefcan’ın öğretmeni Dilber Küçük tarafından sosyal medyada paylaşılan mektubu gören ve okuyunca çok duygulanan Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Şerefcan’ın ailesiyle iletişime geçerek, mektuptan çok etkilendiğini ve çocuklarını vatan, millet, bayrak sevgisiyle yetiştiren ailesi ve öğretmenine teşekkürlerini iletti.

Vali Öksüz, Sarıkamış Şehitlerinin, Allahuekber Dağları‘nda, Sarıkamış’ta, fedakârlığın, tahammülün, inancın, cesaretin, kahramanlığın ve kardeşliğin destanını yazdığını belirterek, aziz şehitlerimizin yaktığı meşalenin, sonsuza kadar yolumuzu aydınlatacağını söyledi. Türk Milletinin bu destana sahip çıkacağını, kutsal emanetin asla ve asla yere düşürülmeyeceğini, şehitlerimizin mübarek al kanıyla yazdığı kahramanlık anıtı olan vatanımıza sahip çıkılacağını, korunacağını, gönlümüze ve dimağımıza nakşolan Şehitlerin adlarının, sonsuza kadar yaşayacağını belirtti.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Şerefcan’a çeşitli hediyeler gönderdi.