Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Mahmut Esat Güven

Ava giderken avlanmak…

Korona, ekonomi, terör, düşük üretim, işsizlik, hayat pahalılığı halkın siyasilerimizden çözülmesini istedikleri en önemli sorunlarımızdır.

Siyasilerimizin gündemi ise farklı seyrediyor. İttifak adı altında cepheleşmeler daha yaygınlaşıyor. Millet can derdinde, siyasilerimiz ise et derdinde.

Dikkat edilirse birlikten, beraberlikten, kardeşlikten, haktan, hukuktan, diyalogdan bahsetmeyen hiçbir siyasi parti yok.

Onların bu konuşmalarına bakılırsa, siyasi partilerin birlikte ülke meselelerini konuşup, çözümler üretmesi gerekiyor. Doğru olanı da budur. Hele hele bu ortamda.!

Ancak partilerin söyledikleri ile yaptıkları birbirini tutmuyor. Oturup ülke meselelerini konuşacaklarına, onlar yumruklarını konuşturmayı tercih ediyorlar.

Bilinçsizce geliştirilen, kutuplaşma, kin, nefret, tahammülsüzlük ve çaresizlik… Ülkeyi felakete sürüklemek, aynı zamanda siyasi partilerin kendilerini de felakete sürüklemeleri demektir.

Parti liderleri sadece etraflarındaki birkaç kişiyi değil, önce halkı ve daha sonra halk içindeki samimi partililerini de dinlemelidirler.

Bizim liderlerimiz ne yapıyorlar?

Zamanında birlikte oldukları ve şimdilerde başka partilerde yer alan veya almayıp, bir partili olarak eleştiride bulunan arkadaşlarına akıllarını başlarına alsınlar diye sopa attırıyorlar!

Bence sopanın halk nezdinde ve diğer eski arkadaşları üzerindeki olumlu-olumsuz etkilerini öğrenmek için bir anket yaptırmalılar.

Bir yanda ittifaka katılım için yeni arayışlar, diğer tarafta kendi seçmenini kaybetmek… Ava giderken avlanmak…

Vallahi benim gördüğüm, kim ne derse desin, ister dediğini yapsın, isterse dediğinin aksini yapsın, her evde her gün sofra kuruluyor.

Millet sofradan tok kalktıysa mesele yok… Sofrada ekmek yetmiyorsa ve o sofrada her öğün münakaşalar, kavgalar oluyorsa, gerisini siyasi partiler düşünsün.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER