Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Vali Türker Öksüz’den öğrencilere mesaj: Kitap okuma alışkanlığınızı asla bırakmayın!

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, yarıyıl tatili vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak, öğrencilere ‘kitap okuma alışkanlıklarını asla bırakmamaları’ tavsiyesinde bulundu.

Kars Valisi ve Belediye

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, 2020-2021 eğitim öğretim yılı 1. yarıyıl döneminin bitmesi ve yarıyıl tatilinin başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında öğrencilere ‘kitap okuma alışkanlıklarını asla bırakmamaları’ tavsiyesinde bulunan Türker Öksüz,Unutmayın okumak; zekâyı güzelleştirmektir, ruhu beslemektir, hayata farklı pencerelerden bakmayı sağlayacak en güzel yoldur.” ifadelerini kullandı.

Öksüz‘ün mesajında şu ifadeler yer aldı;

“Sevgili Öğrencilerimiz;

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemini uzaktan eğitim modeliyle başarılı bir şekilde tamamladınız. Covid-19 salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında yüz yüze karne alamamış olsanız da ara tatil heyecanınızı sizinle paylaşıyoruz.

Ara tatil boyunca Covid-19’la mücadelede alınan tedbirlere ve kurallara uyarak bol bol eğlenmenizi, dinlenmenizi ve kaliteli zaman geçirmenizi diliyorum. Hayata farklı pencerelerden bakmanızı sağlayacak olan kitap okuma alışkanlığınızı asla bırakmayın. Unutmayın okumak; zekâyı güzelleştirmektir, ruhu beslemektir, hayata farklı pencerelerden bakmayı sağlayacak en güzel yoldur.

Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlıklı ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini temenni ediyorum.

Sağlıklı günlerde en kısa sürede tekrar buluşmak üzere…”