Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın’dan flaş açıklama: Aday olmayacak!

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, partisinin 7. Olağan İl Kongresi’nde aday olmayacağını duyurdu. 

AK Parti Ardahan İl

Hakan Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“7. Olağan İl Kongremiz için Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ile gerçekleştirmiş olduğumuz istişareler neticesinde aday olmama kararı almış bulunmaktayım. Aday olmadığımı beyan ederim.
İlk günkü aşk ile dava şuurumuzu her daim taşıyarak ve davamıza bağlı kalarak Ardahan‘ımızda partimizin başarısı için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Milletimizin umudu, mazlumların gür sesi, Devlet Başkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde çalışmalarımıza canı gönülden devam edeceğiz. Ardahanlı hemşehrilerimizle, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, Oda ve Dernek kuruluşlarımızla, Muhtarlarımızla hep gönülden bağ kurabilmenin gayreti içerisinde olduk. Ardahan‘ımıza hizmet etmek için her daim elimizden gelen çabayı ortaya koyduk. Hemşehrilerimiz her daim hizmetin en iyisine layıktır.
Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde partimizin kutsal davasında birlikte yol yürümek bizim için izzet ve onurdur. Misyonu, liderliği ve hizmet anlayışı ile ülkemizin siyaset tarihinde yeni çığırlar açan Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Genel merkezimizin daima emrinde olacağız.
Bir nefer olarak AK davamızın tüm değerlerini kendimize dava ve onur bilmekteyiz. Partimizin il başkanlığı gibi önemli bir makamını bize tevdi eden Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a teveccühlerinden ötürü saygılarımı ve şükranlarımı arz ediyorum.
Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Genel Merkez teşkilat başkanımız Sayın Erkan KANDEMİR’e, Bölge koordinatörümüz Sayın Metin BULUT’a, İl koordinatörümüz Sayın Raşit POLAT’a, AK kadrolarımıza ve gittiğimiz her kapıda bizi güler yüzleriyle karşılayıp samimi bir şekilde bağrına basan, gönülden gönüle bağ kurabildiğimiz, doğup büyüdüğüm ve kendilerine hizmet etmekten gurur duyduğum Ardahan halkımıza şükranlarımı saygıyla arz ediyorum.”