Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Güven Özen’in açıklamalarına Kars Valiliğinden yanıt geldi

Kars Valiliği, Sanayi Sitesindeki bozuk yolların 2021 yılı çalışma programına alındığını ve inşaat sezonunun açılmasıyla birlikte çalışmalara başlanacağını bildirdi. Valilikten yapılanan açıklamada ayrıca Küçük Sanayi Sitesinin çöplerinin her akşam düzenli olarak toplandığı belirtilerek, “Tamamen art niyetli yorum sahiplerinin hiçbir yardımına ve yönlendirmesine de ihtiyacı bulunmamaktadır.” denildi.

Kars Valiliği, Sanayi Sitesindeki

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kars İl Başkanı Güven Özen‘in Sanayi Sitesinde çöp ve yol sorunu olduğunu belirterek Kars Belediyesini göreve davet etmesinin ardından, Kars Valiliğinden açıklama geldi.

Sanayi Sitesindeki yolların 2021 çalışma programına alındığının ve inşaat sezonunun başlamasıyla birlikte çalışmalara başlanılacağının belirtildiği açıklamada, ayrıca Sanayi Sitesindeki çöplerin de Belediye tarafından her akşam düzenli şekilde toplandığı bildirildi.

Kars Valiliğinin basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

“Bazı internet haber sitelerinde ‘Kars Belediyesini derhal göreve davet ediyoruz!‘, ‘Deva Partisi Kars’ta Sanayi Esnafının Derdini Dinledi’ gibi başlıklarla yayınlanan haber konusu incelenmiş olup konu ile ilgili olarak kamuoyuna açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Öncelikle belirtmek isteriz ki; Belediye Başkanlığını devraldığımız 2 Ekim 2020 tarihinden itibaren Kars ilinin birikmiş yerel sorunlarını çözmek için planlı ve gayretli çalışmalarımız hızla sürdürülmektedir.”

“İNŞAAT MEVSİMİNİN BAŞLAMASI İLE BİRLİKTE İVEDİ ŞEKİLDE ÇALIŞMALARA BAŞLANACAKTIR”

“Kars Organize Sanayi Bölgemizin 10 yoldan oluşan toplam 12 kilometrelik yol ağının asfalt kaplama olarak yapımı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Altyapı Yol Uygulama Projeleri kapsamında 2021 yılı yatırım programına alınmıştır. 12 kilometrelik yolun yaklaşık 4 kilometresi Küçük Sanayi Sitesinin etrafını çevreleyen ana caddelerdir. Bu caddelerin asfalt kaplama işi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı kredisi ile Kars Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı sorumluluğu altında yapılacaktır. Küçük Sanayi Sitesi içerisindeki yaklaşık 4,5 kilometrelik iç yolların yapımı ise Belediye Başkanlığımızın 2021 yılı çalışma programı kapsamında planlanmış olup inşaat mevsiminin başlaması ile birlikte ivedi şekilde çalışmalara başlanacaktır.

Küçük Sanayi Sitesinin çöpleri de Belediyemiz tarafından her gün akşam saatlerinde düzenli olarak alınmaktadır.”

“TAMAMEN ART NİYETLİ YORUM SAHİPLERİNİN YARDIMINA VE YÖNLENDİRİLMESİNE İHTİYAÇ BULUNMAMAKTADIR”

“Valiliğimiz, belediyemiz ve devletimizin imkânları, Küçük Sanayi Sitemizin yol ve diğer altyapı sorunlarının çözümüne fazlasıyla yeterlidir. Bu konuda yeterince bilgi sahibi olmadığı için değilse, tamamen art niyetli yorum sahiplerinin hiçbir yardımına ve yönlendirmesine de ihtiyacı bulunmamaktadır.”

İlgili Haber:  Güven Özen'den sert açıklama: Kars Belediyesini derhal göreve davet ediyoruz!