Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

KARSOD Turizm Birliğinden SERKA Genel Sekreteri Taşdemir’e ziyaret

Kars Oteller ve Lokantalar Derneği (KARSOD) Turizm Birliği Başkanı Halit Özer, Başkan Yardımcısı Erdal Okumuş ile birlikte Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri İbrahim Taşdemir’i makamında ziyaret ederek, Taşdemir’e yeni görevinde başarılar diledi. 

Kars Oteller ve Lokantalar

Ziyarette ayrıca koronavirüs salgını nedeniyle SERKA ile bölgedeki işletmeler arasındaki ilişkilerin biraz daha ılımlı hale getirilmesi, SERKA’nın eskiden olduğu gibi birçok işletme ve esnafa destek sağlaması ve kurumsal anlamda öncü olması yönünde fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Turizm Birliği Başkanı Halit Özer, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Sayın Genel Sekreterimiz ile yaklaşık 10 yıl evvel olduğu gibi tekrar birlik ve beraberlik içerisinde, aynı heyecan ve özveriyle çalışmalara başlayacağız. Genel Sekreterimiz İbrahim Bey, sadece günümüzde değil yıllar evvel de Kars ve bölge turizmine destek olmuş ve bu konuda çalışmalar ortaya koymuştur. Geçmiş yıllarda da birlikte sürdürdüğümüz başarılı çalışmalarımız olmuştur. Ayrıca kendisine Ajans içerisinde yaptığı bir takım yenilik ve değişikliklerden dolayı da çok teşekkür ederim.  Ajans içerisinde kurulan Turizm Birim Başkanlığı sayesinde çok daha başarılı çalışmalar ortaya koyacaklarını belirten Genel Sekreterimize ve Birim Başkanı Çağrı Beye başarılar dilerim.”