Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

CHP’li Bekaroğlu’ndan flaş Muharrem İnce çıkışı: Genel Başkan virüsü girmiş kardeşimize!

Muharrem İnce’nin CHP’den istifa edeceğini açıklamasının ardından CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu’ndan çarpıcı bir değerlendirme geldi. Bekaroğlu, “Genel başkan virüsü girmiş kardeşimize. Yoksa çok faydalı olurdu. Keşke Sayın İnce şu anda partinin genel sekreteri olsaydı. Güçlendirilmiş bir genel sekreterlik sistemi olsaydı.” dedi. 

Muharrem İnce'nin CHP'den istifa

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Kanal 5‘te Atıf Özbey‘in moderatörlüğünü yaptığı ‘Siyaset Analizi’ programında gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

Bekaroğlu, bugün bir basın toplantısı düzenleyerek CHP ile yollarını ayırdığını duyuran Muharrem İnce‘ye de programda sitem etti.

“GENEL BAŞKAN VİRÜSÜ GİRMİŞ KARDEŞİMİZE”

İnce‘nin ısrarla genel başkan olmak istediğine dikkat çeken Mehmet Bekaroğlu, “Seni seçmedi delege Muharrem Bey. Efendim delege şöyle geldi de böyle geldi de. Geldi işte. Delege böyle. O zaman oturalım delege sistemini ortadan kaldıracak siyasi partiler üzerinde çalışalım. Sen de partide etkili adamlardan bir tanesisin. İlle de genel başkan mı olman lazım? Genel Başkan virüsü girmiş kardeşimize. Yoksa çok faydalı olurdu. Keşke Sayın İnce şu anda partinin genel sekreteri olsaydı. Güçlendirilmiş bir genel sekreterlik sistemi olsaydı.” dedi.

Mehmet Bekaroğlu’nun konuk olduğu Siyaset Analizi programının tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz;