Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Karslı atletler Türkiye şampiyonu oldu: Vali Öksüz’den tebrik mesajı

Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda yarışan Karslı atletler Tuğba Toptaş ve Hakan Buğanli, Türkiye şampiyonu oldular. Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz de bir mesaj yayımlayarak Karslı sporcuları tebrik etti.

Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) organizasyonunda 5-7 Şubat 2021 tarihlerinde İstanbul‘da düzenlenen U20 Salon Türkiye Büyükler ve U20 Salon Atletizm Şampiyonası’nda Karslı sporcular Tuğba Toptaş ve Hakan Buğanlı da yarıştı.

Tuğba Toptaş, Büyük Bayanlarda 800 metreyi 2.07 saniyede koşarak Türkiye Şampiyonu olurken, Hakan Buğanlı ise U20 Erkeklerde bin 500 metrede Türkiye şampiyonu olmayı başardı.

VALİ ÖKSÜZ’DEN TEBRİK MESAJI

Karslı sporcuların Türkiye şampiyonu olması kentte coşkuyla karşılanırken, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz‘den de bir tebrik mesajı geldi.

Kars Valiliğinin sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda, Göğsümüz Kabarttınız, Tebrikler. Büyükler ve U20 Salon Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olarak bizleri gururlandıran TUĞBA TOPTAŞ ve HAKAN BUĞANLI evlatlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerine yer verildi.