Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü Türkiye ikincisi oldu!

Kars Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün ‘Adreste Nüfus Hizmeti’ uygulamasını Türkiye genelinde en başarılı şekilde uygulayan ikinci İlçe Nüfus Müdürlüğü seçildi. 

Kars Merkez İlçe Nüfus

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, bir mektup göndererek Kars Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü personelini tebrik etti.

Mektupta, “Bu anlamlı ve fedakar gayretinizden dolayı, sizi Bakanlığımız adına gönülden tebrik ediyor ve çalışma hayatınız boyunca başarılarınızın devam etmesini temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

KARS VALİLİĞİ: HALKIMIZA HİZMET YOLUNDA ÜSTÜN GAYRET ÇABASINDAYIZ

Ayrıca Kars Valiliğinin sosyal medya hesabından da konuya ilişkin bir mesaj yayımlanarak, “Valimiz Sayın Türker Öksüz liderliğinde, sosyal devlet anlayışı çerçevesinde tüm kurumlarımızla halkımıza hizmet yolunda üstün gayret çabasındayız. Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğümüz, nüfus hizmetlerinde TÜRKİYE 2’NCİSİ olmanın haklı gururunu yaşıyor. denildi.

Valiliğin ikinci paylaşımında ise Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz‘ün tebrik mesajına yer verildi.

Türker Öksüz, “Türkiye 2’ncisi olarak bizleri gururlandıran Nüfus Müdürlüğü personelimizi kutluyor, görevlerinde göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.