Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

KATSO’dan öğrencilere klavyeli tablet desteği

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) tarafından, salgın döneminde derslerini takip etmeleri için ihtiyaç sahibi öğrencilere 55 adet klavyeli tablet hediye edildi.

Kars Ticaret ve Sanayi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğündeki Küçük Parmaklar Projesi kapsamında sağlanan tabletler, KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte Kars İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay‘a teslim edildi.

Başkan Ertuğrul Alibeyoğlu, yatırımların en güzelinin insana yapılan yatırım olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Bilhassa salgın şartlarında çocuklarımızın eğitimden ayrı kalmamaları ve bilgiyi erişebilmeleri çok önemli. Özellikle teknolojiyi kullanan ve üreten bir nesil yetiştirmek için elimizdeki her türlü imkanı kullanmak zorundayız. Bu amaçla KATSO olarak okul yapımından meslek liselerinin himaye edilmesine kadar birçok projeyi yürütüyoruz. Bugün de Milli Eğitim Bakanlığımızın ve TOBB‘un öncülüğünde, çocuklarımızı teknolojiyle buluşturmak için attığımız adım, ülkemizin geleceğine duyduğumuz umudu da ileri taşıyor. 55 adet tablet, inanıyorum ki sadece eğitim için değil, aynı zamanda insan kalitesini ileri taşıma noktasında da yapılmış önemli bir katkı olacaktır. KATSO olarak içinden çıktığımız şehrin çocuklarına yönelik sosyal sorumluluk projelerimizi artırarak sürdüreceğiz.”

“HER TABLET, ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞE AÇILAN KAPISI OLACAK”

Kars İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay ise Milli Eğitim Bakanlığımız ve tüm eğitim camiası olarak hedefimiz, güncel ve ileri teknolojiyi eğitimle bir araya getirmek. Okulların dört duvar arasından çıkıp hayatın her alanına yayıldığı bu çağda her tablet, çocuklarımızın geleceğe açılan kapısı olacaktır. KATSO‘nun verdiği bu desteği de çok önemsiyor ve TOBB ile Kars iş dünyasına teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.