Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Mahmut Esat Güven

Bir ABD projesi: PKK

ABD emperyalizmi, Vietnam işgali esnasında Vietnam halkı üzerinde akla gelebilecek bütün işkenceleri denedi.

Böyle insanlık dışı uygulamalar karşısında direnci kırılmayan Vietnamlılara, ABD‘li gazeteciler yapılan işkenceler içinde en kötüsünü sorduklarında ise aldıkları cevap ‘beklemek’ oldu.

Ölümü, işkence sırasını beklemek…

ABD, ülkemizi güçsüzleştirmek, bölmek, bizi de Suriye‘nin durumuna düşürmek adına PKK‘ ya destek veriyor. Yüz binlerce kamyon silah vermekle kalmıyor, PKK‘lıları kendi üslerinde barındırıyor ve yönlendiriyor.

PKK‘yı Kürt halkının kurtarıcısı olarak dünya kamuoyuna lanse ediyor. Sınırlarımızda kendine göbekten bağlı bir Kürt devletinin kurmayı planlıyor.

Bölgede IŞİD ne ise aslında PKK‘nın da ondan bir farkı yoktur. ABD, kurduğu örgütler vasıtasıyla önce bölgede terör yaratıyor, daha sonrada işe kendisi müdahil oluyor.

PKK‘yı silahlandırırken, bölgede kendisinin de silahlanmasının sebebi budur.

Şimdilik PKK terör örgütüne verilen görev, tıpkı IŞİD gibi özellikle Türkiye‘de halkı ayrıştırmaya yönelik terör olaylarının geliştirilmesidir.

Neticede nasıl IŞİD‘i yüz üstü bıraktıysalar, aynı tekmeyi işi bittiğinde PKK‘ya da atacaklar.

Çoluk, çocuk öldürmekle namlı PKK, gün geçtikçe daha da çirkefleşiyor. Zaman zaman fırsatını bulup kaçırdığı güvenlik güçlerimizi öldürerek, bir b.k yediğini zannediyor!

Daha iki gün önce ellerinde yıllarca rehin tuttukları 13 güvenlik görevlilerimizi şehit ettiler. Şehitlerimiz yıllardır her an öldürülme veya işkence sırasını bekleme zulmü ile iç içe yaşadılar.

Diğer taraftan aileleri çocuklarına kavuşma ümidiyle beklediler…

Belki de çocuklarının gördüğü işkencelerin daha fazlasını anneler, babalar, çocuklar, eşler, kardeşler bekleyerek gördüler. Bu tam bir vahşet…

Ve bu vahşet dünyanın umurunda değil!

Ondan da beteri, halen şehitler üzerinden siyaset yapmaya kalkışıp, PKK‘nın Meclisteki uzantısından medet uman partilerimiz var..

Anlaşılan bu partiler her seçimde seçmenin çektiği sopadan halen akıllanmış değiller!

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER