Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

KAI-FED Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım: 40 yıldır yapamadınız, bundan sonra da yapamayacaksınız!

KAI-FED Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, terör örgütü PKK’yı ve destekçilerini kınayarak, “40 yıldır hiçbir şey yapamadınız. Bundan sonra da yapamayacaksınız. Türkiye Cumhuriyeti devleti güçlü bir devlettir, her biri vatan bekçisi olan güvenlik güçlerimiz dünyaya bedeldir.” dedi.

KAI-FED Genel Başkanı Erdoğan

Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu (KAIFED) Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, 13 kamu görevlisinin Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde rehin tutuldukları mağarada şehit edilmesi üzerine bir açıklama yaparak terör örgütü PKK’yı sert sözlerle kınadı.

“Ülkemizin bir çakıl taşını dahi kimse yerinden oynatamaz” diyen Erdoğan Yıldırım, ardından şu ifadeleri kullandı;

“Haince plan yaparak, 13 vatandaşımızı kaçırıp, kalleşçe şehit eden terör örgütü ve bunlara destek verenleri binlerce kez kınıyoruz.

Buradan diyoruz ki, 40 yıldır hiçbir şey yapamadınız. Bundan sonra da yapamayacaksınız. Türkiye Cumhuriyeti devleti güçlü bir devlettir, her biri vatan bekçisi olan güvenlik güçlerimiz dünyaya bedeldir.

Biz bir sivil toplum kuruluşu olarak, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı ve yönetimi adına, her zaman devletimizin yanındayız ve devletimizin yanında olmaya da devam edeceğiz.

Yüce devletimizin, milletimizin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Güvenlik güçlerimize ,polisimize, askerimize ve bekçilerimize, en alt kademeden en üst kademeye kadar tüm güvenlik güçlerimize kalkan eller kırılsın.

Tüm şehitlerimize Allah‘tan rahmet diliyorum Milletimizin başı sağolsun. Bir kez daha ifade etmek istiyorum ki, Her türlü terörü lanetliyoruz.”

İlgili Haber:  Gara'daki 10 şehidimizin kimliği tespit edildi