Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Acımız giderek büyüyor: Bitlis’teki helikopter kazasında şehit sayısı yükseldi!

Milli Savunma Bakanlığı, Bingöl’den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğramasına ilişkin yeni bir açıklama daha yaparak, 4 yaralıdan ikisinin daha şehit olduğunu ve şehit sayısının 11’e yükseldiğini bildirdi. Öte yandan şehit olan askerlerden birinin Elazığ’daki 8’inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş olduğu öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Bingöl'den

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bir askeri helikopter düştü. Milli Savunma Bakanlığı, Bingöl’den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığını, 9 personelin şehit olduğunu, 4 personelin yaralandığını açıkladı.

MSB, daha sonra yaptığı açıklamada, yaralı bir askerin hayatını kaybetmesiyle şehit sayısının 11’e yükseldiğini bildirdi.

SOYLU VE AKAR BİTLİS’E GİTTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kaza sonrası incelemelerde bulunmak üzere Bitlis’e gitti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar da Bakan Akar’ın yanında olay yerine intikal etti.

8’İNCİ KOLORDU KOMUTANI KORGENERAL OSMAN ERBAŞ ŞEHİT OLDU

Öte yandan hayatını kaybedenler arasında Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş‘ın da olduğu öğrenildi.

Korgeneral Osman Erbaş…

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ŞEHİT KORGENERAL ERBAŞ’IN OĞLUNU ARADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şehit Korgeneral Osman Erbaş’ın oğlu Yiğitalp Erbaş ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, ülkeye ve millete önemli hizmetlerde bulunan Korgeneral Osman Erbaş’ın elim bir kazada hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, şehit komutana Allah‘tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

İlgili Haber:  Bitlis Tatvan'dan acı haber geldi: 9 asker şehit, 4 asker yaralı!