Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Helikopter kazasında Karslı Albay da şehit oldu: Ahmet Arslan’dan taziye mesajı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde düşen helikopterde şehit olan 11 askerimizden birinin Kars Merkez’e bağlı Dikme köyü nüfusuna kayıtlı İsth. Alb. Şentürk Aydınyer olduğu öğrenildi. 

Bitlis'in Tatvan ilçesinde düşen

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bir askeri helikopter düştü. Milli Savunma Bakanlığı, Bingöl’den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığını, 9 personelin şehit olduğunu, 4 personelin yaralandığını açıkladı.

MSB’den ilerleyen saatlerde yeni açıklamalar yapılarak şehit sayısının 11’e yükseldiği bildirildi.

Öte yandan Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş‘ın da şehit olduğu kazada, hayatını kaybeden askerlerimizin kimlikleri belli olmaya başladı.

Şehitler arasında aslen Kars‘ın Dikme köyü nüfusuna kayıtlı olan ve 20 yıldır Ankara‘da ikamet eden İstihbarat Kurmay Albay Şentürk Aydınyer‘in de olduğu ortaya çıktı.

Şehit İsth. Alb. Şentürk Aydınyer…

AHMET ARSLAN: ACIMIZ VE ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK

65. Hükümet Ulaştırma Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan da sosyal medya hesabından mesajlar yayımlayarak, Şentürk Aydıner ve diğer şehitler için başsağlığı, yaralı askerler için ise acil şifa diledi.

Arslan mesajlarında şu ifadelere yer verdi;

“-Acımız ve üzüntümüz büyük… Bingöl‘den Tatvan‘a giden askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah‘tan rahmet; Ailelerine ve Milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifa diliyorum.”

“-Bitlis’te Askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz ve Kars Merkez Dikme köyü nüfusuna kayıtlı hemşerimiz Albay Şentürk AYDINYER’e Allah‘tan rahmet; Ailelerine ve Milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifa diliyorum.”

İlgili Haber:  Acımız giderek büyüyor: Bitlis'teki helikopter kazasında şehit sayısı yükseldi!
İlgili Haber:  Bitlis Tatvan'dan acı haber geldi: 9 asker şehit, 4 asker yaralı!