Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız’dan şehitlerimiz için taziye mesajı

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Bitlis’in Tatvan ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat

Bitlis‘in Tatvan kırsalı sınırları içerisinde düşen Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait Cougar tipi helikopterde, 11 askerimiz şehit oldu, 2 askerimiz ise yaralandı.

İlgili Haber:  Acımız giderek büyüyor: Bitlis'teki helikopter kazasında şehit sayısı yükseldi!

Türkiye’yi yasa boğan kaza sonrası Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, bir mesaj yayımlayarak şehitlerimize rahmet, yaralı askerlerimize ise acil şifa diledi.

Nevzat Yıldız, Bingöl‘den 13.55’te kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığımıza ait Cougar tipi bir helikopter Bitlis‘in Tatvan ilçesinde düştüğü helikopter kazasında şehit olan 11 Mehmetçiğimize Allah‘tan rahmet, 2 yaralı Mehmetçiğimize de acil şifalar, ailelerimize sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti‘nin bekası için canını hiçe sayarak kahramanca çarpışan tüm vatan evlatlarını saygı ve minnetle andığını kaydeden Başkan Yıldız, mesajında “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için gerek ülkemizde gerekse sınırlarımız dışında menfur terör örgütlerine karşı tek vücut olmaya devam edeceğiz.” ifadelerine de yer verdi.

Kaynak: Kağızmanfm

İlgili Haber:  Helikopter kazasında Karslı Albay da şehit oldu: Ahmet Arslan'dan taziye mesajı