Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’dan flaş kabine değişikliği açıklaması!

Son günlerde siyasi kulislerde sıkça dile getirilen kabine değişikliği iddialarını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal doğruladı. Ünal, “Sayın Cumhurbaşkanımız ekibiyle beraber yeni bir düzenleme yapacaktır, yeni bir düzenlemeye gidecektir. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz.” ifadelerini kullandı. 

Son günlerde siyasi kulislerde

Ankara kulislerinde bir süredir söz edilen kabine değişikliği iddialarıyla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal‘dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

NTV yayınında konuşan Mahir Ünal, “Değişim konuşulmaya başlanınca kaçınılmaz olarak bütün sistemin bir parçası değiştiğinde sistemin hepsinde bir hareketlilik ortaya çıkıyor. Şimdi 2023‘e dönük sadece partide değil diğer alanlarda da sayın Cumhurbaşkanımız ekibiyle beraber yeni bir düzenleme yapacaktır, yeni bir düzenlemeye gidecektir. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz.” dedi.

Öte yandan yarın (24 Mart Çarşamba) gerçekleştirilecek AK Parti 7. Olağan Kongresi‘ne de değinen Ünal, “Kongrede Türkiye için güven ve istikrar diyeceğiz. Seçilecek kadrolar Türkiye’yi 2023’e taşıyacak” ifadelerine yer verdi.

Parti yönetiminde yeni birimlerin oluşturulacağını belirten Mahir Ünal, ayrıca kongre için HDP‘ye davette bulunmadıklarını da dile getirdi.

İlgili Haber:  Yunus Kılıç olası kabine değişikliğinde Tarım ve Orman Bakanı olabilir mi?